KWALITATIEF VERBETEREN

Veel (mkb-) ondernemers zijn bevlogen vakexperts. Vaak met briljante ideeën. Stevig gegroeid door succes en vakmanschap…

Er zijn volop positieve ontwikkelingen, maar er is ook meer concurrentie, regelzucht en kleinere marges. Klanten veranderen, de buitenwereld verandert. Binnen kunnen mensen dit soms maar moeizaam volgen. Cynisme, weerstand en ‘eilandjes-vorming’ steken de kop op. Je voelt het, je ziet het, maar je weet niet goed aan welke knoppen je moet draaien.

En dan…..dan komen de vragen;

  • Zit ik wel op de goede weg?
  • Waarom loopt het toch niet zo lekker?
  • Waarom blijft er onder aan de streep zo weinig over?
  • Waarom doet mijn personeel niet wat ik vraag?

Wij kunnen helpen om deze vragen te beantwoorden en een strategie te bepalen om uw bedrijf toekomstbestendig te maken. Door krachten te bundelen, te verbinden en te veranderen waar dat nodig is, ontstaat een duurzame verbetering. Samen onderzoeken we waar het wringt, maar juist ook waar de kansen liggen. De organisatie en de processen worden doorgelicht. Kordaat en helder, zonder dikke rapporten. Door actief mee te werken wordt ‘gemaakt’ of ‘ gewenst’ gedrag van medewerkers voorkomen en komen knel-en verbeterpunten veel duidelijker naar voren. Samen dezelfde focus; op de toekomst en de Kwalitatieve Verbetering.

FactorKV kan uw bedrijf kwalitatief verbeteren