FRISSE BLIK

FactorKV biedt u als sparringpartner een frisse blik en creatieve ideeën als aanvulling op of bevestiging van uw plannen…

Het kan voor u als ondernemer, directeur of manager soms lastig zijn om u kwetsbaar op te stellen binnen uw eigen bedrijf of organisatie. U vindt van zichzelf dat u van alle markten thuis moet zijn en dat u ieder probleem binnen het bedrijf het hoofd moet kunnen bieden. In die gedachten is er weinig of geen ruimte voor het delen van de eigen bedenkingen en twijfels die er zijn.

Ook u heeft, net als uw medewerkers, dagelijkse be- en overdenkingen. Die zijn er niet voor niets. Sparren met iemand die helpt de juiste inzichten te verkrijgen en om weloverwogen en effectieve keuzes te maken geeft vaak rust, doorzettingsvermogen en helderheid. U verstevigt hiermee ‘uw eigen verhaal’ en bent daarmee beter in staat goede gesprekken te voeren met klanten, collega’s en medewerkers.

Door te luisteren, door vragen te stellen en door u te ‘spiegelen’ aan gedachten die u zelf (nog) niet kent komen we gezamenlijk tot nieuwe inzichten. Zoals bekend, twee weten meer dan één.

Bij FactorKV kunt u – indien gewenst – een jaarovereenkomst afsluiten waarbij wij meerdere keren per jaar sparren over alles wat u bezig houdt en wat actueel is. Stevig, no-nonsense, energiek en inspirerend!

De frisse blik van FactorKV